"Donats, lokomas, krofne, 'ajmo žene": Ako vaša lepša polovina već plače za krofnama iz Grčke, u velikom ste problemu (FOTO)

 
 ≫ 
  • 2

Fotografija prodavca krofni sa plaže zapalila je internet

Ovom momku sa plaže u Olimpiji prodaja krofni baš ide od ruke. Po svemu sudeći, žene se otimaju za njegove mekane krofnice, budući da ga mnoge ni posle letovanja nisu zaboravile, a fejsbuk je prepun njegovih fotografija.

"Gde je dobar giros, a na kojoj plaži kasnije zalazi sunce?" Lošmi je propisno isprozivao sve koji se bave banalnim problemima pred letovanje

Kada ga ugledaju, dame u trenutku zaborave na svoj stomačić i dijetice i prihvataju se slatke poslastice.

Foto: Facebook/Live from Greece/Rada Djuric Mitrovic

- Probali... miris cimeta... već nam nedostaje... i plaža i krofne... - napisala je jedna Jadranka na Fejsbuku, kao komentar na njegovu fotografiju koju je objavila grupa Live from Greece.

I nije jedina koja ga pamti. "I mi ga volimo. Popularan Olimpijac" napisala je jedna Jelena i podelila još jednu njegovu fotografiju.

"Evo mi zeta", "Je l' i on ide uz krofne?", "Vidim ja gde ce se ici sledece godine na more", "Koliko krofni treba da se kupi da bi njega dobili gratis?",  "Lele Kosta mojot prijatel... najubavi krofni".

Tako žene i devojke komentarišu njegovu fotografiju na fejsbuku. Pa, ako se i vaša lepša polovina zaželi krofnica sa Olimpije, imate razloga da se zabrinete.

VIDEO: Ovaj frizer od svakog muškarca može da napravi frajera

(M. Beljan)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Realno

    10. septembar 2018 | 10:24

    Ako vasa lepsa polovina ne zna sama da napravi krofne u velikom ste problemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA