I ovo postoji na Balkanu: Radnici prave burek u pekari za platu od 1.700 evra
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Savo
Radio sam tamo par godina lažu ko psi plata je 750-800evra neto komplet sa dodatcima
Ivica
Molim za malo istraživanja pre objavljivanja članka i/ili intervjua. Naime, bruto plata od 1.757 EUR jeste iznad slovenačkog proseka, ali u neto iznosu se tom proseku znatno približava (neto je 1.147 EUR, prosek pa je nešto iznad 1.000 EUR). Pečjak pravi burek, da. Ali smrznuti, kao i ostala peciva u smrznutom stanju. Prema zvaničnim podacima, jeste ostvario promet od 33 miliona EUR i dobit od 1,5 milion. Problem je što po zvaničnim podacima, broj zaposlenih je smanjen u odnosu na prošlu godinu. 2016. je ostvario iste rezultate sa većim kolektivom.
Brklja
Nasi vrhunski strucnjaci to lako znaju objasniti teoretski, ali prakticno nesto im ne ide. Ajmo malo na teren, izadjte iz kabineta.