I ovo postoji na Balkanu: Radnici prave burek u pekari za platu od 1.700 evra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Savo

    05. jul 2018 | 22:01

    Radio sam tamo par godina lažu ko psi plata je 750-800evra neto komplet sa dodatcima

  • Ivica

    05. jul 2018 | 11:35

    Molim za malo istraživanja pre objavljivanja članka i/ili intervjua. Naime, bruto plata od 1.757 EUR jeste iznad slovenačkog proseka, ali u neto iznosu se tom proseku znatno približava (neto je 1.147 EUR, prosek pa je nešto iznad 1.000 EUR). Pečjak pravi burek, da. Ali smrznuti, kao i ostala peciva u smrznutom stanju. Prema zvaničnim podacima, jeste ostvario promet od 33 miliona EUR i dobit od 1,5 milion. Problem je što po zvaničnim podacima, broj zaposlenih je smanjen u odnosu na prošlu godinu. 2016. je ostvario iste rezultate sa većim kolektivom.

  • Brklja

    05. jul 2018 | 10:29

    Nasi vrhunski strucnjaci to lako znaju objasniti teoretski, ali prakticno nesto im ne ide. Ajmo malo na teren, izadjte iz kabineta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA