Najstrastvenije scene seksa u javnosti iz 2017. godine: Nisu birali ni vreme, ni mesto, ali poze su se žestoko smenjivale (VIDEO)

Na jednom snimku se može videti bosonoga crnka koja je zajahala svog partnera i žestoko se trljala o njega

  • 4

Tokom prošle godine smo imali prilike da vidimo dosta parova koji su upražnjavali seks na javnom mestu. Bilo da je reč o autobusu, metrou, terasi ili na ulici, čini se da ih ništa nije ometalo da se prepuste svojim strastima.

Pijana je sela na klupu, raširila noge, a nije nosila gaćice: Htela je očajno seks i vukla mladića ka svom međunožju! (VIDEO)

1. Seks u metrou

Tugu zbog poraza Njujork Jenkija jedan par je odlučio da izleči na najbolji mogući način - seksom, a pritom nisu mogli dočekati da stignu kući, pa su žestoku predigru odradili u vagonu podzemne železnice.

Na snimku se može videti bosonoga crnka koja je zajahala svog partnera i žestoko se trljala o njega. Drugi putnici uglavnom nisu primećivali šta se događa pored njih pa je jedan spavao, a drugi slušao muziku.

Kad je voz stigao na stanicu Grand Central, par je prestao sa seksom na suvo, ali dotad ih je već neko snimio, a snimak je objavljen na Instagram profilu "SubwayCreatures".

2. Na drugom snimku se vidi kako devojka i dečko upražnjavaju seks otpozadi. Sve to kamerom snima najverovatnije njihov drug, a ubrzo se sve našlo na društvenim mrežama.

Dečko je u jednom trenutku akcije podigao ruku u vazduh i pokazao je tri prsta.

3. Imali seks dok su čekali voz

Uobičajen dan na Železničkoj stanici u Londonu poremetila je jedna egzbicija zaljubljenog mladog para. Kako bi razbili dosadu odlučili su da pred svima imaju seks.

Ljubavnici se nisu mogli suzdržati i prepustili su se strastima na stanici u britanskoj metropoli. Snimak je objavljen na Twittera, a sad ih traži i policija.

Kao da se ništa nije dogodilo, na kraju snimka se vidi kako su nonšalantno ušetali u voz koji je naišao.

4. Seks nasred ulice

Još jedan prizor sa Ibice, klasičan i autentičan za ovo ostrvo zabave, mnoge je privukao da ga obavezno posete, dok je druge sasvim zgrozio. Naravno, radi se o snimku žestoke akcije na ulici.

Slučajni prolaznici su iz auta u pokretu snimili par koji se prepustio strastima na ulici, ne mareći za ljude koji su bili prisutni.

Devojka je ležala u podignutoj suknji, a muškarac je bio preko nje, između njenih raširenih nogu, dok je kamera prolazila pored njih.

Čak je žena u kolima tražila "još jedan krug", kada je ugledala ovu scenu seksa koja je uopšte nije šokirala.

Printskrin: Youtube

5. Polugoli par ljubavnika snimljen je na ulici, samo nekoliko metara od groblja, kako ima seks. Njih dvoje kao da nije zanimalo što su u strasnom klinču odmah pored prometnog puta i što ih neko snima.

Dok ga je oralno zadovoljavala, brineta je svoju pozamašnu pozadinu izložila kameri. Video navodno traje skoro dva minuta, objavljen je na Tviteru i tvrdi se da je snimljen u obalskom gradiću Skegnesu u Linkolnširu.

Dok traje rasprava gde je scena snimljena, video je retvitovan 6.000 puta, a ima i hiljade komentara šokiranih gledalaca, piše Mirror.

Printskrin: Twitter

6. Seks na balkonu

Ni dnevno svetlo, a ni prolaznici nisu omeli ovaj par da se upusti u seksualne odnose usred dana na balkonu zgrade u gradu Buenos Ajres u Argentini.

Par su "u akciji" snimili prolaznici, a snimak je obišao svet. Na snimku se jasno vide detalji, pa je više i nego očigledno šta je par radio.

Čini se da se nisu preterano zabrinuli zbog prolaznika koji su ih sve vreme gledali. Čuje se kako jedan od posmatrača kaže: "Nije ih uopšte briga!"

Žena je u početku bila malo nevoljna, posebno kad je čula komentare ljudi, ali je ipak dozvolila svom partneru da nastavi sa radnjom!

Egzibicionisti su dobili aplauz nakon što su zavšili sa akcijom, pa su se povukli u svoje odaje.

7. Seks u automobilu

Čitalac iz Paragvaja portalu notinor.com poslao je video jednog para koji je imao seks tokom vožnje auto-putem. Na snimku se jasno vidi kako žena sedi na vozaču u strastvenom klinču, i bez imalo ustručavanja, "jaše" ga dok se voze.

Kada je primetio da ih vozač iz susednog auta snima, drugi vozač u akciji mu je pokazao srednji prst, ali je devojka bez ustručavanja nastavila da obavlja svoj posao.

8. Jedan par sa Novog Zelanda nije mogao da izdrži da dođe kući, pa su rešili da imaju seks nasred ulice.

Seks na javnom mestu zabeležen je u gradu Danidinu na jugu zemlje, a pohotni par je na delu uhvaćen u noći između petka i subote.

Zaigrane ljubavnike nije omelo ni to što se pored njih zaustavio automobil iz kojeg su ih ljudi snimali i vikali "poruke podrške".

- Sećam se da smo se vozili gradom kad su devojke u našem automobilu počele da vrište od smeha. Imali smo šta i da vidimo. Odmah sam pomislio: "Kakva legenda". Drago mi je što smo ga dodatno motivisali da odradi zadatak sa stilom - izjavio je jedan od očevidaca.

9. Seks u autobusu

Poslednji u nizu ovakvih snimaka zabeležen je u londonskom autobusu. Par je u zadnjem delu autobusa imao seks naočigled svih putnika.

Bilo je očigledno da par uživa u vreloj akciji, a devojka je čak i skinula svoju bluzu.

Ostali putnici su okretali glave i pravili se da ne primećuju šta se oko njih dešava.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA