Objavili nestvarni snimak i zabit pretvorili u "evropske Maldive": Ljudi poludeli kada su njihovo selo pretvorili u javni WC! (VIDEO)

 
  • 0

Mnogima bi laskao takav epitet, ali ne i lokalnim stanovnicima koji optužuju turiste da su njihovu idiličnu dolinu pretvorili u "toalet na otvorenom"

Marko Kapedri i njegov prijatelj Federiko Sambruni objavili su snimak koji prikazuje kako se u društvu dve devojke kupaju u kristalno čistoj vodi reke Verzaska i uživaju u osveženju skačući u reku sa kanjona.

Svako ko pokuša da uđe u ovo jezero, neizmerno će patiti: "Đakuzi očaja" pronađen ispod mora, ko zaroni u njega - ne vraća se! (VIDEO)

Atraktivni prizori snimljeni su na lokaciji koja se nalazi, kako napominju, sat vremena od Milana i 45 minuta od Varesea.

Video je do sada pogledan oko 2,6 miliona puta, pa ne čudi da su meštani obližnjeg Laverteza u Švajcarskoj doživeli pravu poplavu turista koji žele da vide "milanske Maldive", prenosi Jutarnji list.

Mnogima bi laskao takav epitet, ali ne i lokalnim stanovnicima koji optužuju turiste da su njihovu idiličnu dolinu pretvorili u "toalet na otvorenom", da "trče ulicom polugoli", što se svakako podudara sa aktuelnim reakcijama meštana nekih dalmatinskih mesta na ponašanje mladih turista željnih neobuzdane zabave.

Gradonačelnik Laverteze Roberto Baciarini izjavio je za italijanske novine "Repubblica" da je video napravio "dobar posao" u privlačenju posetilaca, ali da je autor videa ipak mogao da pozove svoje sunarodnike da "propisno parkiraju svoja vozila i poštuju lokalna pravila", prenosi BBC.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA