Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad ne reci nikad nagradama - Uživajte u fudbalu i pivu kao nikada do sada!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste ikada razmišljali o idealnom načinu da spojite ljubav prema fudbalu i pivu? Sada imate priliku da taj san postane stvarnost! U toku je nagradna igra "Nikad ne reci nikad nagradama" Jelen piva, koja donosi nagrade za prave ljubitelje fudbala i piva

  • 2
Jelen nagradna igra Foto: Jelen pivo

Svaki sat je prilika za osvajanje Jelenovih 11. Zamislite kako je to kada se okupite sa prijateljima na gledanje utakmice, a u vašoj dnevnoj sobi vas čeka jedinstvena gajbica sa 11 flaša Jelen piva 0,5l i fudbalska lopta. Ova nagrada je idealna za one spontane trenutke kada želite da podignete atmosferu na viši nivo i učinite svaki meč uzbudljivim. Fudbalska lopta je tu da vam omogući da se i sami oprobate u veštinama između poluvremena.

Jelen pivo Foto: Promo/ Una Škandro

Za one koji žele udobnost i zabavu na najvišem nivou, tu je Kutak za navijače. Svake nedelje tri srećna učesnika mogu osvojiti ovaj nesvakidašnji set koji uključuje dva lejzi bega, portabl projektor, pivski frižider i 48 komada Jelen piva u limenkama 0.5l. Zamislite da gledate utakmicu na velikom ekranu, zavaljeni u udobne lejzi begove, dok vam je pivski frižider nadohvat ruke, napunjen hladnim Jelen pivom. Kutak za navijače će vašoj dnevnoj sobi ili dvorištu dati jedinstveni doživljaj u gledanju utakmica.

Jelen pivo Foto: Promo/ Una Škandro

Glavna nagrada- automobil Jeep Avenger će učiniti da svaki put postane avantura, bilo da se vozite na stadion ili planirate vikend putovanje. Ovaj automobil pruža kombinaciju snage i elegancije, savršeno odgovarajući na sve izazove modernog života.

Ne propustite priliku da učestvujete u nagradnoj igri "Nikad ne reci nikad nagradama". Igra traje do 15. jula 2024. godine, a više informacija možete pronaći na sajtu www.jelenpoklanja.rs.

Igraj i osvoji! Jelen Pivo!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA