Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad ne reci nikad: Rekao sam da nikad više neću učestvovati u nagradnim igrama, sada jurim Jeep Avenger

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko puta ste rekli sebi: "Nikada više neću učestvovati u nagradnim igrama"? Bezbroj, verovatno. Umorni od razočaranja, mnogi od nas odluče da stave tačku na te igre sreće. Ali, ponekad se desi nešto što nas natera da prekršimo svoja pravila

  • 1
Jelen nagradna igra Foto: Jelen pivo

Tako sam i ja, pre nekoliko dana, video reklamu za novu nagradnu igru koja je odmah privukla moju pažnju. Iako sam čvrsto odlučio da više ne trošim vreme na takve stvari, nisam mogao da odolim iskušenju kada sam saznao za glavnu nagradu – Jeep Avenger. Već sam zamislio sebe kako se vozim ulicama grada u novom automobilu, pa sam odlučio da ipak dam sebi još jednu šansu.

Ali to nije sve – svakog sata postoji šansa da osvojite jedinstvenu gajbicu sa 11 flaša Jelen piva (povratna boca 0.5l) i fudbalsku loptu. Pomislio sam, zašto da ne? Ovo je idealna nagrada da skupim ortake jedan vikend na "pivce i fucu".

Takođe, svake nedelje tri srećna učesnika mogu da osvoje kutak za navijače, koji uključuje dva lejzi bega, portabl projektor, pivski frižider i 48 limenki Jelen piva od 0.5l. Uz ovakve nagrade, svaki fudbalski meč kod kuće postaje pravi događaj.

Dok sam slao broj sa računa, setio sam se svih trenutaka kada sam govorio "nikad više". Shvatio sam da život često ima neočekivane preokrete i da je ponekad bolje reći "nikad ne reci nikad nagradama" i otvoriti vrata novim mogućnostima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA