Kad se Slovenci "otvore": Konobaru u Crnoj Gori ostavili kao bakšiš - jedan jedini cent

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Brzi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ja

    01. avgust 2019 | 11:27

    mozda nisu bili zadovoljni uslugom a ima i druga varijanta,radio sam u jednom restoranu u centru ljubljane,radio sam u kuhinji ali kolege konobari nisu bili nikada zadovoljni baksisom kada im ostavi lokalni gradjanin,slovenac ce uvek naci neku zamerku samo da nebi ostavijo baksis,jednostavno takvi su

  • Pera Bd

    01. avgust 2019 | 07:34

    Pošto sam trenutno na crnogorskom moru, kakva je njihova usluga i ponašanje ovde u većini prodavnica, kafića, restorana, ... verovatno nije ni zaslužio više.

  • Bgd

    01. avgust 2019 | 07:26

    Ako se smatra uobičajenim da je bakšiš do 10% onda su trebali da mu ostave 42 centa, mada bi bilo bolje da mu nisu ostavili ništa nego ovo. S druge strane, priča oko bakšiša me užasno nervira jer zašto bi se to uopšte plaćalo? Cenu pića određuje lokal i u tu cenu bi trebalo da bude uračunata i plata konobara, ne vidim razlog da mušterije moraju bilo šta drugo da plaćaju osim onog što su naručili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA