Uoči venčanja doživela slom: Osvojio je pažnjom i poklonima, a onda je saznala jezivu istinu o svom "princu"

 
S. K.
S. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Megan Klark je verovala da je pronašla “princa na belom konju” kada je upoznala lorda Bertija Andervuda. Osvojio ju je šarmom, pažnjom i poklonima, ali se njena romansa pretvorila u noćnu moru.

Otkrila je svoju priču u dokumentarcu Kanala 4 “Love Cheats” i nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Sve je počelo 2017, kada je na ostrvu Vajt upoznala čoveka po imenu Bert Andervud. Bio je visok, zgodan, dobro obučen i veoma ljubazan.

Tvrdio je da dizajnira i popravlja satove, kao i da se nedavno doselio na ostrvo u jugoistočnom delu Engleske.

“Posle nekoliko dana, poslao mi je ogroman buket cveća s porukom: ‘Baš divno što sam te upoznao, budi spremna večeras, vodim te na sastanak’. Delovalo je kao na filmu”, kazala je Megan.

Njihova veza se brzo intenzivirala, a prvi sastanak se odigrao u luksuznom restoranu. Andervud je govorio o svom poreklu, tvrdeći da će njegov predak izumeo čuvenu Underwood pisaću mašinu.

Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

Kupovao je svojoj izabranici skupocene poklone, uključujući psa i automobil, a nakon nekoliko meseci ona se uselila u trospratnu kuću s pogledom na more.

Andervud je rekao da ju je kupio na aukciji, prenosi The Sun.

A, onda je Megan dobila dijamantski prsten od pet karata i “sudbonosno pitanje”. Ništa se nije moglo meriti s njenim oduševljenjem. Naravno da je pristala da se uda za lorda Andervuda.

Zabavljali su se godinu dana, bližilo se venčanje, a Megan je počela da primećuje čudne stvari. U njihov dom stizala su pisma s imenima koja nije prepoznavala.

Uz to, verenik je tražio da ne objavljuje njegove slike na društvenim mrežama zbog “visoke pozicije” koju je držao njegov otac u mornarici.

Jednog dana, pretražila je njegovu kancelariju i pronašla više bankovnih kartica s različitim imenima, a nijedna nije glasila na Berija Andervuda.

Suočila je verenika sa otkrićem, a on je postao “veoma ljut”.

Megan je nastavila da “kopa” po internetu i tada je shvatila da se njegovo lice pojavljuje u novinskim člancima i da ga povezuju s dugom istorijom prevara!

“Princ na belom konju” nije bio lord, niti se zvao Berti Andervud. S druge strane, imao je krivični dosije i više pseudonima koje je koristio u prevarama.

Tako je razotkriven, pa je nestao iz života zapanjene žene. Nažalost, pre toga je ostavio Megan u dugovima - preko 35.000 evra.

“Otišla sam u policiju kada sam dobila račune za kreditne kartice”, rekla je u dokumentarcu Kanala 4.

Megan je radila naporno da vrati dugove i zaboravi traumatično iskustvo, a njen “lord” je kasnije uhapšen. Osuđen je za druge prevare i osuđen na pet godina zatvora.

Međutim, pobegao je iz zatvora u maju 2022. godine i od tada je u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Video: Opšta tuča zbog mesta za fotografisanje: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA