Ugledao čoveka da leži na pešačkom, pomislio da je pregazio pešaka, usledio obrt: Oglasilo se i pogrebno!

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prava drama odigrala se u petak u Poljskoj, kada je iz vozila pogrebnog koje se kretalo promentom ulicom u gradu ispalo telo pokojnika.

Čovek koji se nalazio u vozilu iza pogrebnog doživeo je neverovatnu traumu jer je pomislio da je pregazio živog čoveka.

Naime, čovek je vozio ulicom u gradu Stalova Vola na jugoistoku Poljske, kada je odjednom čaršav pao preko njegove šoferšajbne. Kada je čaršav odleteo, on je ugledao telo kako leži na ulici. Sav istraumiran pomislio je da je udario u pešaka, piše Guardian.

Međutim, ubrzo je postalo jasno da je na asfaltu telo pokojnika, i to baš kraj pešačkog prelaza.

Firma koja je prevozila telo, pogrebno preduzeće "Had", izdalo je u subotu saopštenje u kojem preuzima odgovornost za ovaj nesvakidašnji incident. Kažu da se sve dogodilo sticajem nesrećnih okolnosti, te da je na pogrebnom vozilu postojao tehnički kvar.

"Sa ogromnim žaljenjem obaveštavamo javnost da je, usled neočekivanog tehničkog kvara na elektronskoj bravi na vozilu, tokom transporta tela preminulog došlo do nesrećnog incidenta. Ovo što se dogodilo ne bi trebalo da ukalja visoke standarde naše kompanije. Izražavamo najdublje saučešće porodicama preminulih i uvek poštujemo pokojnike", navodi se u saopštenju kompanije.

(Telegraf.rs)

Video: Stradale radnike odnose sa gradilišta Beograda na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA