Ubio suprugu, pa nedeljama spavao pored njenog leša: Pred komšijama glumio da je živa

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muškarac koji je navodno ubio svoju suprugu, a zatim spavao pored njenog raspadajućeg tela nekoliko nedelja, uhapšen je.

Daglas Salazar Kastiljo glumio je pred zabrinutim komšijama da je Rita Paredes Rioha živa i zdrava kada su mu rekle da su zabrinute zato što je nisu videle mesecima. Čak je i dozivao njeno ime kada bi se vraćao kući kako bi održao iluziju da je ona kod kuće, piše Mirror.

Međutim, 57-godišnjak je na kraju priznao zločin čuvaru u njihovom stambenom kompleksu u glavnom gradu Perua, Limi. Salazar je navodno poslao fotografiju tela svoje mrtve supruge čuvaru, koji je odmah obavestio policiju.

Policija je upala u njegov dom i pronašla telo njegove supruge umotano u ćebe na njihovom krevetu, pored nekoliko praznih flaša alkohola. Salazar je uhapšen i mogao bi biti optužen za femicid ako obdukcija potvrdi da je umrla od spoljašnjeg uzroka, odnosno da je ubijena.

Vlasti trenutno čekaju rezultate obdukcije kako bi potvrdile tačan uzrok njene smrti.

Žrtva je više puta u prošlosti prijavljivala muža zbog porodičnog nasilja u lokalnoj policijskoj stanici, ali su se uvek ponovo mirili. Komšije su izjavile da su redovno čule kako se par svađa i sumnjale su da je nasilje svakodnevna pojava u njihovom domu.

Salazar je u pritvoru dok istraga traje.

(Telegraf.rs)

Video: Prince Aviation Cessna Citation 525: Brišući let na aeromitingu u Vršcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA