JEZIV SNIMAK Prala suđe u kuhinji kada je monstrum napao: Davio je i grizao 2 sata, jedva je preživela

 
S. K.
S. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nesrećna 64-godišnja žena prala je sudove u kuhinji na otvorenom, kada je opasni predator počeo da joj se mota oko nogu.

Arom Arunroj je vrisnula i pokušala da pobegne, ali bezuspešno. Piton od četiri metra obmotao se oko nje i počeo da stiska mišiće.

Nesrećnica se mučila dva sata, pokušavajući da se izvuče, dok je zver davila i grizla po telu, a onda je njene vapaje čuo komšija.

Stravičan incident odigrao se na Tajlandu, a nakon prijave na licu mesta pojavili su se policajci, prenosi The Sun.

“Nisam primetila pitona dok me nije ugrizao. Nikada u životu nisam bila ovako prestravljena. Nije me puštao, čekao je da umrem. Davala sam sve od sebe da preživim”, ispričala je Arom.

Kada su spasioci stigli zatekli su izmrcvarenu ženu na podu, njene ruke su bili modre i utrnule, a imala je ugrize po nogama.

“Čuli smo tihe krike, pa smo razvalili vrata kuhinje. Ono što smo videli nas je šokiralo. Piton je bio težak najmanje 20 kilograma. Trebalo nam je pola sata da je oslobodimo. Zmijurina je kasnije vraćena u šumu”, saopštila je policija.


Arom je hitno prebačena u bolnicu, gde su stigli i njeni rođaci. Zadržana je na lečenju.

(Telegraf.rs)

Video: Piton zalutao u wc šolju pa ujeo čoveka za nezgodno mesto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA