Vozač preživeo težak udes, pa uključio kameru: Uživo prenosio dramu, spasioci ga izvlačili sat vremena

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U meksičkoj državi Puebla nedavno je zabeležen težak incident, nakon što je kamiondžija izgubio kontrolu i izazvao lančani udes.

Čak devet vozila je oštećeno, a jedan od vozača, Enrike Pastrana, ostao je zarobljen u kabini. Iako povređen, uzeo je telefon, uključio kameru i započeo uživo prenos na Fejsbuku.

Usred haosa, Pastrana je prenosio dešavanja na licu mesta, a nadao se da će njegovo uključenje pomoći nadležnima da ga lociraju i lakše izvuku.

Na snimku se vidi da mu je telo zarobljeno ispod volana i slomljene šoferšajbne, a Pastrana se trudi da ostane pribran, što mu u određenim trenucima nije polazilo za rukom.

Svestan ozbiljnosti situacije, zamolio je jednu ženu, svedoka nesreće, da uzme kutiju s alatom iz gepeka. Ona je tražila da ostavi telefon, ali je čovek nastavio da snima, smatrajući da je to važno za spasioce.

Na mesto nesreće stigli su Hitna pomoć, pripadnici Civilne zaštite i Nacionalne garde, koji su izvukli i obezbedili povređene.

Izvlačenje Pastrana potrajalo je čitav sat, a on je sve vreme prenosio dramu na društvenoj mreži, prenosi Lakalle Blu Radio.

Kasnije je obavestio pratioce o svom zdravstvenom stanju i okolnostima udesa.

(Telegraf.rs)

Video: Sva sila prirode u jednom snimku: Munja spržila drvo, kao Sveti Ilija đavola

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 🚑🚓

    16. septembar 2024 | 13:17

    Doživeo težak udes, a uključio kameru da prenosi spasavanje?! 😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA