Našla bubašvabu u hrani i odbila da plati: Evo snimka, pa procenite da li je reč o prevari

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na mrežama kruži snimak iz jednog restorana u meksičkom gradu Gvadalahara, za koji se tvrdi da prikazuje “grupu prevaranata”.

Reč je o četvoročlanoj porodici koja je ručala, napravila priličan račun, a zatim odbila da plati jer je u tanjiru pronašla - bubašvabu.

Snimak je objavio menadžment restorana, u želji da, kako se tvrdi, “razotkrije drsku prevaru” i upozori druge, prenosi Oddity Central.

Na početku, vidimo porodicu za stolom punim hrane, dok na čelu sedi plavokosa žena. Ona uzima nekakvu kutijicu i drži je iznad tanjira, dok je crnokosi mladić sve vreme prati pogled.

Zatim traži da joj doda viljušku, pa prosipa nešto u tanjir. Ne vidi se tačno o čemu je reč, ali menadžment ima jasan stav.

Porodica je ubrzo pozvala konobara i objasnila da je našla neprijatnog insekta u tanjiru. Napustili su lokal i ništa nisu platili.

Osoblje je bilo zbunjeno, pa je odmah pregledalo nadzorne kamere.

“Danas smo imali neprijatno iskustvo. Kada smo proverili snimke, shvatili smo prevaru. Doneli su bubašvabu i stavili je u tanjir. Pozvali su konobara i digli galamu, kako bi privukli pažnju i izbegli plaćanje računa. Podsećamo da u našem lokalu vodimo računa o higijeni i gostima pružamo najbolje iskustvo”, saopšteno je.

Video je osvanuo na mrežama, a izvestan broj korisnika tvrdi da je porodica na sličan način “prevarila nekoliko restorana u gradu”.

Da li je ovo tačno, i hoće li policija pokrenuti istragu ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Video: Bilo je na korak do smrti dok farmeri nisu otkrili..: Ždrebe nije moglo da sisa, danima je gladovalo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA