Radnik hotela se "čudno" ponašao, pa je ostavila kameru u sobi: Umalo nije pala u nesvest kad je videla snimak

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Britanka Rara Armstrong tvrdi da je doživela veliku neprijatnost tokom odmora u Španiji, gde je bila u društvu 11-godišnjeg sina.

Oni su odseli u jednom hotelu, u maju mesecu, a žena objašnjava da je sve počelo nakon pojavljivanja na recepciji, prenosi Daily Mail.

Prvog dana je shvatila da ključ od sobe ne funkcioniše kako treba, pa je sišla na recepciju. Tada ju je radnik, kako kaže, upitao da izađu na kafu, a kada je odbila ponudu - zatražio je njen broj telefona.

“Bila sam pomalo iznervirana, to je poslednja stvar koja mi tada trebala”, kazala je.

Tvrdi da je kasnije shvatila da se isti čovek prijavio na njen OnlyFans nalog. Smatra da je iskoristio podatke iz hotelske rezervacije da je pronađe na internetu.

“Poslao mi je poruku ‘ne mogu da verujem da si u Španiji’. Upitala sam da li smo se sreli na aerodromu, a odgovor je glasio ‘ne, odsela si u hotelu u kojem radim’. To me šokiralo”.

Hotel, recepcija, ključevi Foto: Shutterstock

Britanka kaža da je napisala čoveku da joj je situacija neprijatna i da je na odmoru sa sinom.

“Izvinio se i tražio da nikome ne kažem šta se dogodilo. Rekla sam da neću, ali da me ostavi na miru”.

Nekoliko dana kasnije, otišla se s detetom na večeru, pa zatekla flašu “proseka” u sobi. Poslala je poruku radniku na OnlyFansu, kako bi saznala da li je on ostavio vino. Odgovorio je: “Žao mi je što sam te uznemirio”.

Smatrala je da je situacija rešena, ali je pre izlaska iz sobe ostavila uključenu kameru. Kada je kasnije pogledala snimak umalo nije pala u nesvest.

Inostrani mediji su objavili video na kojem muškarac u košulji i pantalonama pretura po stvarima u sobi, a zatim vadi donji veš, miriše ga i stavlja u džep.

“Užasno sam se osećala. Bila sam na odmoru i ovako nešto nisam očekivala”, kazala je Armstrongova.

Tvrdi da je poslednju noć odmora prespavala u drugoj sobi, a zatim se vratila sa detetom u Britaniju.

Kaže da je dobila izvinjenje putničke agencija, preko koje je otišla u Španiju, kao i informaciju da je hotel otpustio radnika nakon prijavljenog incidenta.

Ipak, agencija joj nije refundirala novac jer prijavu nije uputila njima, niti policiji. Britanka tvrdi da se sve odigralo poslednjeg dana odmora i da nije želela da propusti svoj let.

(Telegraf.rs)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr

    28. avgust 2024 | 09:24

    Mozda ja ne razumem taj njen posao...sa jedne strane se snima i pusta te snimke za pare a sa druge strane joj smeta kada je prepoznaju. Ok, ovaj lik je malo munut u glavu. Ali ni ona nije bas sva svoja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA