Sakrio eksploziv u wc šoljama, detonirao ga kada su žene sele: Kamera ga snimila kako ulazi u javni toalet

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo nekoliko trenutaka nakon što je postavio eksploziv, kada je žena koristila toalet, dogodila se eksplozija

Pol Mozes Alden (46) osumnjičen je da je navodno sakrio eksploziv u toaletima lokalnih preduzeća i detonirao ih kada su tri žene ušle da obave fiziološke potrebe.

Aldena je snimila nadzorna kamera, a na snimcima se vidi kako ulazi u uniseks toalet u Vash Tubu na Bandera Road u Teksasu, 20. jula.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, kada je žena koristila toalet, dogodila se mala eksplozija. Žrtva je napustila lice mesta pre nego što je sastavljen policijski izveštaj.

Šest dana kasnije, radnica i mlada devojka koristile su toalet u blizini autoputa 281 u San Antoniju. Žena je rekla da se povredila dok je sedela u toaletu, a isto se desilo i devojčici ubrzo nakon toga.

Na svu sreću, žene i devojčica su lakše povređene, piše Metro.

Istražitelji su otkrili delove malih komercijalnih vatrometa koji su napravljeni da eksplodiraju pod pritiskom. Slična postavka je pronađena u autopraonici Helotes.

Paul Moses Alden Foto: San Antonio Police

Na obe lokacije, Alden je usnimljen kako ulazi u toalet i posmatra pored vrata iz predvorja, a zatim odlazi nakon eksplozija.

Alden je bio redovna mušterija u preduzećima i identifikovan je preko svoje članske karte i registarske tablice i automobila, prema policiji.

"Veoma smo zadovoljni brzom akcijom policijske uprave San Antonija i istražitelja požara koji radi na ovom slučaju", rekao je za KENS 5 portparol Vash Tuba koji nije želeo da bude identifikovan, dodajući da će nastaviti da sarađuju sa organima za sprovođenje zakona. službenika i okružnog tužilaštva.

Alden je uhapšen i optužen je za podmetanje požara nanošenjem telesnih povreda ili bezobzirnom nanošenjem štete.

Odveden je u zatvor uz kauciju od 50.000 dolara i pušten je istog dana kada je priveden.

(Telegraf.rs)

Video: Kad ti u venama teče krv heroja: Dečak bez razmišljanja spasao baku od napada razjarenog bika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA