Amerikanka dojurila u splitski KBC, lekari nisu verovali šta čuju: "Progutala sam četkicu za zube"

 
S. K.
S. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Ovo je bilo strašno, šokiralo je moju porodicu. Nije mi upropastilo odmor, ali bi da se desilo nešto ozbiljno", kazala je

Amber Hant (38) tvrdi da je jedva preživela odmor u Hrvatskoj, gde je posetila tazbinu sa suprugom Amirom Dervićem (41) i njihovo dvoje dece.

Ona je završila u bolnici i objasnila da je prala zadnje zube kada je četkica “skliznula niz grlo”, ekskluzivno prenosi Daily Mail.

Lekari nisu verovali šta čuju, ali su bez obzira uradili pregled ultrazvukom. Međutim, nisu videli četkicu.

“Pozvali su mog svekra da proveri da četkica nije u kupatilu. Otišli smo kući, ali smo se vratili narednog dana. Tada je urađena endoskopija i četkica je nađena u stomaku”, objasnila je Amber.

Žena je prebačena u KBC Split, gde je urađena 45-minutna intervencija. Iz njenog tela je izvučena četkica dugačka 20 centimetara.

“Srećna sam što sam živa, plašim se da ponovo koristim četkicu za zube. Moram da budem veoma oprezna. Ovo je bilo strašno, šokiralo je moju porodicu. Nije mi upropastilo odmor, ali bi da se desilo nešto ozbiljno”, kazala je Amber.

Ona otkriva da je pomislila da će umreti.

“Nastavila sam da gutam, mogla sam da dišem, pokušavala sam da ga dohvatim, ali uzalud. Inače, patim od grčeva mišića, pa redovno istežem grlo. Valjda zato četkica nije zapela”, kazala je.

(Telegraf.rs)

Video: Dečak samo njemu dopušta da mu vadi mlečne zube: Papagaj "postao" zubar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA