Vreme čitanja: oko 1 min.

Gola pijana zubarka napravila haos na benzinskoj pumpi, a onda je otkriveno da je to njen najblaži ispad

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zubarka je, kako javlja Bild, navodno zavisna od alkohola i lekova – ali joj je dozvoljeno da nastavi sa praksom i lečenjem pacijenata

  • 0
Benzinska pumpa Foto: Tanjug/AP

Gola žena divljala je i vikala uveče na benzinskoj pumpi u Nemačkoj, zgrozivši vozače koji su bizarnu scenu snimali svojim mobilnim telefonima. Ubrzo se ispostavilo da je u pitanju potpuno pijana zubarka, piše Bild.

Ovo, kako se ubrzo ispostavilo, nije bio prvi slučaj da 49-godišnjakinja iz Severne Rajne-Vestfalije teško alkoholizovana pravi haos, odnosno da je u prošlosti izazivala pažnju i intervencije policije.

Zubarka je, kako javlja Bild, navodno zavisna od alkohola i lekova – ali joj je dozvoljeno da nastavi sa praksom i lečenjem pacijenata.

Otkazani termini pacijentima

Samo u sredu je, prema informacijama Bilda, došlo do opasne situacije u njenoj ordinaciji: zubarka se pojavila sa mačetom, mašući njome i vičući: "Ja sam u džungli."

Zbog toga su medicinske sestre otkazale sve termine pacijenata: "Zubarka se naglo razbolela", rečeno je telefonom pacijentima.

Prema rečima zaposlenih, samo zahvaljujući sreći do sada nije došlo do grešaka u lečenju pacijenata: "Može da bude srećna što ima iskusnu pomoćnicu."

Ponovljene intervencije policije

Samo ove godine već je bilo sedam krivičnih prijava protiv zubarke: između ostalog zbog uvreda, telesnih povreda i droge. Nedavno ju je policija zatekla golu na ulici – sa 3,2 promila alkohola u krvi. Noć je provela u pritvoru.

Prekinula terapije

Kako je moguće da očigledna alkoholičarka može da nastavi da obavlja svoj posao?

Za nadležnu nadzornu službu, ova zubarka nije nepoznata – ali Regionalna vlada u Arnsbergu ima vezane ruke: prepreke za oduzimanje licence su veoma visoke.

"Ispitujemo sve pravne mogućnosti", rekao je za Bild portparol nadzorne službe.

Prema informacijama nemačkog lista, zubarka je već nekoliko puta tražila profesionalnu pomoć, ali je terapije uvek prekidala. Takođe, nije odgovorila na pitanja u vezi s ovim incidentom.

(Telegraf.rs)

Video: Pacov kapitalac švrćka parkom na Kanarevom brdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA