Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak bizarne opšte tuče žena na krstarenju, sevali udarci i letele stolice na sve strane: "Samo želim picu!"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan od putnika snimio je bizarne scene

  • 0
Tekvondo, udarac nogom Foto: Shutterstock

Na brodu Carnival Cruise izbila je ogromna tuča, čiji akteri su bile - devojke. Jedan od putnika snimio je bizarne scene i opšti haos koju je izazvala, kako se navodi, "grupa devojaka iz Tampe na Floridi", piše Daily Mail.

Na snimku koji je taj putnik objavio vidi se grupa žena u totalnoj makljaži tokom koje se "nije znalo ko pije, a ko plaća", dok su po trpezariji letele stolice.

One su, uzvikujući pretnje, žestoko udarale jedna drugu.

Putnik koji je snimio opštu tuču dok je ulazio u jednu od brodskih kantina, rekao je usred haosa: "Samo želim picu!"

Obezbeđenje je bilo primorano da interveniše pošto se tuča otela kontroli, ali njihovi pokušaji da razumno razgovaraju sa ženama izgledali su najblaže rečeno kilavo, pošto se borba nastavljala.

Kada su žene konačno smirene i razdvojene nakon nekoliko minuta, po podu se moglo videti razbacano pokućstvo iz te obedovaonice.

Muškarac koji je snimao divlje scene, imenovan kao Nik Ričardson, usput je komentarisao scene, smejući se i više puta vičući "Bože mili" dok je tuča postajala sve ozbiljnija.

"Ovo se desi u tri ujutru kada imate grupu pijanih devojaka iz Tampe", rekao je Ričardson (43), koji je navodno bio na krstarenju sa svojom verenicom i decom.

Žene su viđene kako jedna drugu obaraju na pod i vuku za kosu u bizarnoj tuči.


Žene koje se tuku u jednom trenutku približile su se Ričardsonu, pa se on brzo povukao plašeći se da će ne bude uvučen u opštu makljažu.

Drugi putnici su takođe počeli da snimaju incident i u neverici gledaju žestoku borbu koja se odvijala.

Osoblje broda takođe je posmatralo, smejući se u očiglednoj zbunjenosti, sve dok tim obezbeđenja nije stigao i počeo da razdvaja žene.

Izgleda iznerviran zbog prekida svog odmora, Ričardson je dodao: "Poslednja noć i morali su da je unište za sve pare. Dobrodošli u Ameriku."

Incident, koji se dogodio prošlog meseca, dobio je hiljade pregleda otkako je postavljen na TikTok i Jutjub.

U saopštenju, Carnival Cruise Line je naveo: "Bezbednosni tim Carnival Paradise intervenisao je u incidentu koji se dogodio 6. juna."

"Naša politika je da ne tolerišemo takvo ponašanje. Gosti koji su učestvovali su kažnjeni i neće više ploviti sa Carnival Cruise Line", navedeno je u saopštenju.

Kompanija ima stroga pravila ponašanja za goste i na svojoj veb stranici navodi da bilo ko ko ih prekrši može biti kažnjen sa 500 dolara.

Brod, koji ima više restorana i barova, kao i vodeni park, ima kapacitet od preko 2.000 putnika i putuje iz Tampe na više lokacija, uključujući Bahame i Karibe.

Evo kako je izgledala ova nesvakidašnja tuča žena na kruzeru:

(Telegraf.rs)

Video: "Počelo je da dimi i otvorla su se vrata, umalo se nismo pogušili": Drama u tunelu na liniji 95

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA