Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarka kulture podigla majicu, pa pokazala atribute na Prajdu: Kamere sve zabeležile

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarka je htela da iskaže podršku pripadnicima LGBT populacije

  • 0
Ministarka kulture Norveške, Lubna Jaffery Foto: NTB / Alamy / Alamy / Profimedia

Ministarka kulture u Norveškoj, Lubna Džaferi, na veoma neobičan način iskazala je podršku pripadnicima LGBT populacije i tokom Prajda je svima pokazala svoje gole grudi.

Oslo Pride trajao je nekoliko dana, a organizovano je više manifestacija širom prestonice, a na jednoj od njih je učestvovala i Lubna, mlada minstarka koja je stupila na dužnost prošle godine. Ona je tokom Prajda proglašena za "Gej mamu 2024", a ta titula dodeljuje se osobama koje javno brane prava LGBT populacije.

"Zaista sam zahvalna što sam ove godine dobila ovu nagradu ovde na Prajdu u Oslu. To je velika čas", rekla je ministarka koja je potom otišla korak dalje.

Naime, ministarka je potom otkopčala svoju bluzu i prisutnima je pokazala svoje gole grudi, što su zabeležile kamere.

"Važno je da se svi osećaju slobodno. Ukoliko želite da zaslužite takvu čast, morate da date vašu dušu i da ne shvatate sebe previše ozbiljno", rekla je ona.

Premijer Jonas Gar Stere rekao je da smatra da je sasvim u redu što je ministarka kulture odlučila da pokaže svoje grudi u javnosti.

"Lubna je samouverena, slobodoumna i divna osoba koja sa entuzijazmom posećuje kulturna dešavanja širom zemlje. I ona je juče bila u Oslu i mislim da je to što je uradila sasvim u redu!“, rekao je premijer.


(Telegraf.rs)

Video: Da li biste probali biftek spremljen u tosteru?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA