Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaova i snaja doživele šok usred noći: Probudio ih plač bebe, ugledale nešto što ih je zaledilo od straha

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlade žene su zaključale vrata i bezbrižno legle da spavaju, pred zoru doživele šok

  • 1
depresija tuga strah žena u ludilu uplašena Foto: Shutterstock

Snaja i zaova pozvale su pre nekoliko dana policiju nakon što su u svojoj sobi u kući u Satu Mareu u Rumuniji, ugledale nepoznatog, polugolog muškarca.

Žene je probudio plač bebe, stare 15 meseci, koja je bila sa njima u sobi. Kada su otvorile oči, ugledale su kraj kreveta vidno pijanog, nepoznatog muškarca, koji od struka nagore nije imao ništa od odeće na sebi.

Veruje se da je osumnjičeni provalio u kuću u kojoj su dve žene bile same sa detetom.

Majka bebe je rekla da je njen suprug pre tri nedelje otputovao u inostranstvo, a kako je zaova živela u istom objektu, dogovorile su se da spavaju u istoj sobi kako bi se našle jedna drugoj. Uveče su proverile da li su zaključale vrata i legle da spavaju. Oko 5 sati ujutru majku je probudio plač bebe, a kada je otvorila oči, ugledala je pijanca u sobi.

Iako prepadnuta, njena zaova je odmah skočila i muškarca izgurala iz sobe. Navode da je bio vidno alkoholisan, ali da nijednog trenutka nije bio nasilan, niti je bilo šta tražio od njih. Kada ga je devojka izbacila iz sobe, on je istrčao iz kuće i pobegao iz dvorišta, gubeći usput papuču.

Na saslušanju je muškarac rekao da se jedino seća da je te noći bio kod prijatelja gde je dosta popio. Kako je i zašto završio u tuđoj kući, u kojoj su bile dve mlade žene sa bebom, tvrdi da ne zna i da se ne seća.

Protiv njega je podneta prijava za kršenje javnog reda i mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA