Potez dostavljača hrane šokirao sve: Ono što radi sa supom je užasno, nije znao da ga snimaju
Neobične fleke na stepeništu prva je uočila vlasnica zgrade
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Deliveri boj
Ja dok sam radio kao raznosač hrane uvek sam stavljao dlake iz pazuha po kutiji i hrani. Bilo mi je kul nekako. Osećao sam se dominantan. Sad više to Neradim
Srbin
Ne bih pojeo iz one smrdljive i prljave torbetine kad mesec dana leba ne bih video
Kuvar
Ja ne znam šta se ljudi čude. Pa da znate šta se radi u restoranu nikad ne bi jeli tamo. Ja kao kuvar znam iz prve ruke. Ako ja sebi nespremim jelo neću ga jesti. U mnogim državama npr Kanada dok sam tamo radio pa znam. Ne moraš ni da imaš restoran da bi prodavao hranu preko aplikacije nprm doordash ili skip the dishes. Registries se kao prodavac dodjem ti neka inspekcija kući da vide oni da nema miševa i to je to stavi sliku nekog kul jela i ljudi to naručuju. A šta se jede to zna onaj ko kuva