Snimak radnika na skeli usijao mreže! Komentari samo pljušte: "Evo zašto muškarci žive kraće"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gledajući snimak zaključujemo da se proveo kao nikada u životu

Većina zaposlenih voli da se šali na poslu, jer time zadržavaju vedar duh, zbližavaju se s kolegama i prave dobru atmosferu.

Međutim, zabava muškarca iz narednog videa izazvala je drugačije reakcije, a samo na TikToku ima više od 1,5 miliona pregleda.

Momak poznat kao “Scaff Lad Paul” odlučio je da proveri kakav je osećaj “leteti bez krila”, dok visi na skeli, a jedina stvar koja ga čuva je zaštitni pojas.

Pol je navukao pojas koji je prikačen za sajlu, a imao je i pomoć kolege. Obojica stoje na građevinskoj skeli koja dostiže treći sprat, prenosi Daily Star.

@paulu561184 #fyp #tiktok #scafflads #scafflads2 #scaffolding #scaffolding #fun #banter #vibe #foryourpage ♬ Flying Without Wings - Westlife

Gledajući snimak zaključujemo da se čovek proveo kao nikada u životu, uz taktove pesme “Flying Without Wings”. Ispružio je ruke i “poleteo” uz širok osmeh.

“Radnje u ovom videu izvode profesionalci, ili ih nadgledaju profesionalci. Ne pokušavajte“, glasi upozorenje na platformi TikTok.

Brojni korisnici su izrazili svoje mišljenje o Polovoj vratolomiji, a jedan je napisao: “Evo objašnjenja zašto muškarci žive kraće”.


Drugi se ironično našalio: “Ovako je Pol dobio otkaz”, a treći dodao: “Radim u sektoru bezbednosti i ostao sam bez reči”.

(Telegraf.rs)

Video: Medved maše turistima dok hrane njegove mladunce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA