Nepoznata žena uništila mladom paru prosidbu iz snova: Ovo se zove agonija

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Sekunde dugo traju dok gledate video, a gospođa nikako da izađe iz kadra

Mladi par je želeo romantičnu prosidbu na plaži, ukrašenu ljubavlju, tortom i prelepim prstenom.

Ono što Zenika Lanca (24) i njen budući suprug nisu planirali je “nezvani gost” koji je potpuno upropastio ugođaj, prenosi Daily Mail.

Snimak prosidbe na plaži objavljen je na TikToku, a vidimo da se momak potrudio i pripremio savršen trenutak. Tu su sto s belim stolnjakom, jastuci, torta na kojoj piše “Da li ćeš se udati za mene?” i znak sa istom porukom.

Mladić je kleknuo, izvadio prsten i izgovorio najlepše reči svojoj dragoj, a onda se u kadru pojavljuje nepoznata gospođa.

Samoinicijativno je odlučila da namesti pomenuti znak i dok je srećni par slavio prosidbu uz poljupce nije napustila scenu, već je prišla i tražila da vidi prsten?!

@warngwarng Please be mindful of other people's once in a lifetime event! You never know you're already ruining it 🥹 But i won't have this any other way! I'll redo this all over again 🫶🏼💞 ♬ original sound - Zenicca Llanza

Sekunde dugo traju dok gledate video, a gospođa nikako da izađe iz kadra. Mladi par se trudi da ne obraća pažnju na nju, ali uzalud.

“Kako brzo pokvariti prosidbu“, napisala je Zenika na TikToku i dodala: “Molim vas, poštujte događaje koji se ljudima dešavaju jednom u životu”.


Korisnici su burno reagovali i kritikovali ponašanje nepoznate žene. Pogledajte snimak, pa nam napišite u komentarima kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

(Telegraf.rs)

Video: Svi su uživali u prelepom pogledu i danu kada je sa neba tresnuo on i odvalio betonsku ogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jasna

    25. avgust 2023 | 09:16

    Hahahahhah carica, ona je htjela pomoci

  • FANTOM(68)

    25. avgust 2023 | 09:54

    A ko je to sve snimao? Zašto je nije pokušao udaljiti? A možda je njen muž bio zamoljen da to sve snima pa kad već snima za tik tok zašto da mu gospoja ne bude u glavnoj ulozi? A na plaži samo njih četvoro i baš je iznenađujuća prosidba sa tortom i obučeni na plaži kao da idu u svatove. Iznenađenje za devojku, ajde pa ovi su u top pet gluposti za ovu nedelju.

  • Goran

    25. avgust 2023 | 09:28

    K U M A A A A

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA