Stravičan odron na plaži: Kamenje i pesak lete na sve strane, turisti beže da spasu glave

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mediji upozoravaju građane da poštuju znakove upozorenja koje su postavili nadležni

Dramatični snimci zabeleženi su na popularnoj plaži nadomak gradića Bridport u engleskom Dorsetu, a prava je sreća da nije bilo nastradalih.

Vidimo trenutak kada se deo stenovite litice, visoke četrdesetak metara, obrušio na turiste koji su uživali u šetnji. A, čini se da čovek u narandžastoj majici fotografiše liticu trenutak pre haosa.

Kratak snimak prikazuje užasan odron i ljude koji beže da bi sačuvali glave. Na sve strane leti kamenje i pesak.

S obzirom da se incident dogodio na popularnoj turističkoj lokaciji, gde se okupljaju familije, javnost je burno reagovala, prenosi Daily Mail.

Tamošnji mediji podsećaju da je ovo treći odron u poslednjih nekoliko meseci i upozoravaju građane da poštuju znakove upozorenja, koje su postavili nadležni.

Spominje se i da je dron snimio troje penzionera koji su stajali na ivici litice nekoliko dana ranije, upravo na delu koji se obrušio.

Scene odrona su objavljene i na društvenim mrežama, gde su korisnici ostavili brojne komentare.

“Znamo da postoje znakovi upozorenja, ali mnogi ljudi ne obraćaju pažnju na njih. Posebno je važno da malu decu držite dalje od ivice, ostanite bezbedni”, glasi jedna od poruka.


Ovo područje je privremeno zatvoreno dok se ne obave potrebne kontrole, a zabrana može da ostane na snazi i šest meseci, navode mediji.

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak kad se odvalio deo brda na putu kod Gostuna: 3 dana traje probijanje odrona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA