Bizarna scena! Tokom hapšenja progutao 50 evra mita: Zna se ime poslanika koji ga je prijavio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Hapšenje je organizovala specijalna jedinica za korupciju

Nesvakidašnji slučaj zabeležen je u indijskoj državi Madja Pradeš, gde je uhapšen državni službenik zbog primanja mita od 5.000 rupija (oko 50 evra).

Pred kamerom vidimo Gadžendra Singa koji obavlja ulogu “patvarija”, odnosno geodete, zaduženog za evidenciju vlasništva nad zemljištem. On je, navodno, tražio novac od lokalnog poslanika Čandana Singa Lodija da bi razdelio imanje njegovog dede, prenosi Times Now News.

Lodi nije želeo da plati, ali je geodeta insistirao, pa ga je čovek prijavio specijalnoj jedinici za korupciju (Lokajuktu). Prerušeni policajci namamili su Singa u zamku, ponudivši mu novac, a on je pristao.

Međutim, prilikom hapšenja pokušao je da proguta pare (deset novčanica od 500 rupija) i tako uništi dokaze. Odmah je odveden u bolnicu, gde su lekari držali činiju dok ne ispljune mito!

Prema pisanju lokalnih medija, devet novčanica je “spaseno”, a jedna je izgubljena. Sing je, navodno, ugrizao za prst policajca koji je pokušao da mu otvori usta.

(Telegraf.rs)

Video: Neustrašivi pas se bori protiv leoparda koji se ušunjao u kuću: Srce junaka u jednom snimku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA