Mašina je Aleksandri uhvatila kosu i otkinula skalp: Posle brojnih operacija i dalje nosi ožiljke

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stravična nesreća dogodila se u Južnoj Australiji

Stravična nesreća dogodila se u fabrici za preradu voća u Južnoj Australiji novembra 2020, kada je Aleksandra Trandafil imala 18 godina.

Ona je radila na pokretnoj traci za sortiranje i pranje, ali se mašina zaglavila. Devojci je rečeno da pokupi pomorandže, koje su pale na pod, i pokuša da pokrene sistem, prenosi LadBible.

U tom trenutku, kosa nesrećne tinejdžerke se zaplela u traku, a mašina joj je otkinula skalp.

Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja je prevezla Aleksandru u bolnicu, gde su lekari pokušali da prišiju iskidani skalp.

Na nesreću, intervencija nije bila u potpunosti uspešna, a devojka i nakon tri godine nosi ožiljke.

"Doživela je veliku bol zbog fizičke povrede, ali i šok kada je videla svoju kosu i skalp da vise s mašine. Mislila je da će umreti, ali ni jednog trenutka nije gubila svest", ispričala je Ketrin Aton, zamenica predsednika Tribunala za zapošljavanje.

Aleksandra je imala brojne operacije nakon jezive nesreće, a kompanija je upozorena na potencijalne opasnosti od aktivnih mašina.

Predstavnici firme rekli su Tribunalu da je utrošeno više od 60.000 dolara za unapređenje bezbednosnih procedura, ali je bez obzira kažnjena zbog kršenja propisa o zdravlju i bezbednosti sa 120.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Nesreća koja ledi krv u žilama: Otpao mu točak i lasirao drugi auto u vazduh nasred auto puta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA