≫ 

Muškarac otkrio kako je zatrudneo i rodio sina: Sve se desilo jedne burne noći

Ne osećam se kao žena ali mogu da iskoristim ženske organe

  • 10

Deni Vejkfild (36) iz Sijetla rođen je sa ženskim reproduktivnim organima, ali se predstavlja kao transrodni muškarac koji je rodio zdravog dečaka.

Za sebe koristi ličnu zamenicu "oni" i ne identifikuje se kao žena.

Pošto je odlučio da prekine sa propisanom terapijom testosterona pre dve godine, iznenada je zatrudneo. Uprkos tome što se identifikuje kao muškarac, Vejkfild je odlučio da zadrži trudnoću, da prihvati ulogu i majke i oca istovremeno.

Dve godine kasnije Vejklfild koji je i izlečeni zavisnik, dokumentovao je njihovo putovanje propovedajući na društvenim mrežama da čak i sa određenim polnim organima, žena može biti otac.

"Samo zato što se ne osećam kao žena, to ne znači da ne mogu da koristim organe sa kojima sam rođen", rekao je ovaj Vejkfild.

Objasnio je da je zatredneo nakon provoda sa nekim muškarcem za jednu noć, prenosi Daily Mail.

Odlučio je da ostvari svoj san i devet meseci kasnije se porodio. Kako kaže, kad drži Vajldera u narućju, oseća se kao njegov otac.

"Ja nisam Vajlderova mama, već mi je dat dar da rodim dete, tako da sam ja otac", objasnio je on.

@dannythetransdad Answer to @kys.liv I’m a #singledad. #transdad #fyp #foryou #viral #transpregnancy #transisbeautiul #dadsoftiktok ♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA