Da li ste videli kako se prave viršle? Posle ovog snimka teško da ćete ih ponovo jesti
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sasa
Ma svi mi to sve znamo ali ko ih ne voli....i ko nije odrastao na njima. Jel postoji dete koje ne voli pastetu ili virslu. Ili bilo kome od nas sa jedne strane stavite pastetu hleb i jogurt a sa druge brokoli i pitajte se gde bi nam ruka otišla.
🤢
Потпуно тачно..мој рођак је имао ту несрећу да ради у месари на производњи и управо због начина на који се праве месни производи је убрзо дао отказ и постао веган,а посебно виршле су му постале ноћна мора.
alal vera alal vera
naj vaznije nije prikazano kakvi sve otpatci se ubacuju u masinu za mlevenje