Snimak koji je razbesneo mnoge: Davio galeba koji mu je ukrao krofnu, potez turista tek razočarao

 
 
  • 9

Posetioci Torkija u šoku su gledali kako muškarac grabi galeba za šiju i kreće da ga davi

Stravičan snimak na kojem se vidi kako muškarac davi galeba jer mu je uzeo krofnu, razbesneo je korisnike društvenih mreža.

Snimak je nastao u Torkiju u Engleskoj, a zgroženi turisti, iako u šoku, nisu pokušavali da spreče kabadahiju da ubije životinju, ali su uredno sve snimili.

Na snimku se vidi kako ptici steže vrat sve dok nesrećni galeb nije ispustio krofnu iz kljuna. U pozadini se čuju prolaznici koji zgroženo komentarišu, ali niko nije pokušao da ga zaustavi.

Jedna od devojaka, koja je takođe snimala bizarnu scenu, rekla je da je muškarac kutiju punu krofni spustio na zid da bi se javio na telefon. Tad je galeb proleteo i ščepao krofnu, a tip je potom ščepao galeba.

- Trajalo je to neko vreme, mnogo pre nego što sam počela da snimam. Svi su prolazili i sa gnušanjem komentarisali, ali niko da pomogne - rekla je devojka za britanske medije.

Kaže da je muškarac, nakon što je galeb ispustio krofnu, istu uzeo i počeo da jede. Dok je lizao šećer sa prstiju šokiranim prolaznicima je rekao: "Šta, pa ukrao mi je krofnu".

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aca

    10. jul 2021 | 09:52

    Da je meni ptica maznula klopu, ja bi se iskidao od smeha. A desilo mi se. Pekao roštilj na ravnom krovu-terasi i vrana mi maznula parče mesa sirovog. Slatko sam se ismejao njenoj veštini i mojoj nepažnji što nisam pokrio meso. Posle mi je prilazila kad god me vidi i skoro se pripitomila. Uvak joj dam nešto i priđe mi na 10-ak santimetara. Jednom mi čak donela orah da joj polomim na ulici ispred zgrade. To je tek bilo valjanje od smeha. Sletela i stavila mi orah pored noge i gleda u mene. Naravno polomio sam ga i gledao njenu reakciju. Da je mogla rekla bi mi hvala. Ma životinje su čudo. A mi ljudi, bolje da nas ne komentarišem.

  • hogar

    10. jul 2021 | 08:18

    u pravu je covek....

  • Darinka

    10. jul 2021 | 10:55

    Čovjek"gladan" šta je, šta se čudite? Borba za"život".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA