Srbin pokušao da opljačka pumpu, sprečila ga hrabra Čehinja: Zadovoljavala ga do dolaska policije

 
 
  • 2

Prema navodima medija, nepoznata 36-godišnja žena ušla je na zadnji ulaz pod nerazjašenim okolnostima

Slovačka napad škola Ilustracija, Foto: Tanjug/AP

Bizarno razbojništvo dogodilo se u Bratislavi kada je navodno 24-godišnji Srbin pokušao da opljačka benzinsku pumpu, javljaju tamošnji mediji.

Kako javlja portal “Novyn”, razbojnik je ušao i pretio radniku da će ga ubiti ukoliko mu ne bude dao novac. Zaposleni je otvorio kasu i dao novac, a razbojnik je navodno nekoliko puta i udario radnika pumpe.

Pošto mu je dao novac, zaposleni je otišao u kancelariju iza kase gde je bio njegov kolega. Pobegli su napolje i pozvali policiju. Kako su izleteli, za njima je ušao i 24-godišnji Srbin, koji je želeo da uzme i novac iz sefa.

Prema navodima slovačkih medija, nepoznata 36-godišnja žena ušla je na zadnji ulaz pod nerazjašenim okolnostima, a kako javlja TV JOJ, ona je počela oralno da zadovoljava Srbina dok policija nije došla i uhapsila osumnjičenog za pljačku.

- Kada je patrola stigla na lice mesta, otkrila je da je osoba koja je počinila pljačku i dalje bila u benzinskoj pumpi, a policija ga je uhapsila i odvezla u stanicu - objavili su organi reda na Fejsbuku.

Policija ih je zatekla polugole, a prve reči su joj navodno bile:

- Vodite ga, više nisam glavna.

Kako javljaju lokalni mediji, i dalje nije poznato zašto je 36-godišnja Čehinja izabrala ovaj metod da spreči pljačku. Da li je to bilo stvarno herojsko delo, ili je to uradila iz straha, ili je pak želela samo da zadovolji Srbina zbog novca, nije poznato.

Video: Uhapšena srpska banda koja je pljačkala vozače na putevima u Španiji

(Telegraf.rs)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA