Martina je rođena kao belkinja u Nemačkoj, pa je promenila boju kože: Imala je preko 23 operacije, a sada ima samo jednu želju (VIDEO)

Martina tvrdi da je vlasnica najvećih grudi u Evropi

  • 10

Martina Big, rođena kao belkinja u Nemačkoj, tvrdi da su joj kontroverzne injekcije "promenile rasu", a sve je to uradila kako bi rodila crnu decu. Ove tvrdnje su voditeljku jedne britanske emisije ostavile zapanjenu. Martina je već nekoliko godina poznata širom sveta po svom dramatičnom promenu izgleda.

Ona je sada privukla veliku pažnju javnosti, nakon što se  pojavila u jutarnjem programu jedne strane televizije. Tu je tvrdila da su joj njeni doktori rekli kako će imati crnu decu, koju je začela sa svojim suprugom Majklom, koji je belac.

Ispričala je da je provela sedam nedelja u Keniji da bi učila o "plemenskoj kulturi". Onda je voditeljki Holi i njenom kolegi Džonu Boroumenu rekla da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dve godine dobijala injekcije melanina, prenosi Miror.

- Moja deca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim lekarom da vidim da li je moje telo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati - rekla je ona Holi i Džonu.

- Pokušavam da mislim kako je to genetski moguće. Ako rodite belo dete, ono će nekako misliti da nije povezano sa vama - istakla je Holi.

- Ne. To je mješavina Majkla i mene. Prilično sam sigurna da će dete biti crno ili boje mlečne čokolade ili malo svetlo, nije važno - istakla je Martina.

Gledaoci su ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu, pogotovo nakon što je tvrdila da su joj injekcije melanina promenile više od boje kože, prenosi B92.

- Koža postaje sve tamnija i moja kosa se menja i postaje kovrdžava i tamnija - saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promenila.

Na pitanje zašto je merodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila: "Mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu".

Martina je ranije skupila 57.460 evra na poslu da bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S – za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma.

I otputovala je u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju, tvrdeći da je to učinilo "pravom Afrikankom". Na krštenju je dobila ime Malaika Kubva, što znači "anđeo" i "velika".

ŠTA ZNAMO O MARTINI?

Nakon što je završila srednju školu, započela je karijeru kao stjuardesa. Radila je sa svojim partnerom Majklom koji je pilot. Prestala je radi kao stjuardesa 2012. godine, kako bi se bavila modelingom i glumom.

Ona je za jednu švedsku televiziju 2017. godine potvrdila da ima najveće grudi u Evropi. Svoje telo je počela da menja od 2012. godine i imala je preko 23 operacija.

Godine 2018. se pojavila i u poznatoj emisiji "Botched" gde je od plastičnih hirurga zahtevala da joj urade nos kakav imaju žene afričkog porekla. Oni su njen zahtev odbili i savetovali su joj da izbegava bilo kakve drastične promene na svom telu, dok ne bude bila sigurna da želi da zadrži crnu boju kože. 

Doktori su prethodno odbili i da joj ugrade implante u zadnjicu.

VIDEO: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marija

    24. januar 2019 | 09:47

    Džabe sestro ti si luda i sa crnom i belom kožom. 🤦‍♀️

  • Лицемер

    24. januar 2019 | 06:02

    Није болест само оно што боли.

  • Тарми

    24. januar 2019 | 09:53

    Ау какви ретарди...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA