Ova seksi plavuša može vam spasiti život. Pogledaje kako (FOTO) (VIDEO)

Španska policija imala je više nego zanimljivu kampanju za pružanje prve pomoći. U njoj su učestvovale više nego izazovne plavuše u donjem vešu

  • 0

Policija u Španiji imala je originalnu kampanju kako bi javnosti skrenula pažnju na to koliko je bitno pružanje prve pomoći povređenima.

Naime, oni su u kampanji koristili nekoliko provokativnih video spotova u kojima seksi plavuše u donjem vešu pokazuju kako treba pomoći nastradalima dok ne dođe stručna pomoć.

Na žalost, nakon pritiska javnosti, jer su spotovi više nego provokativni i nabijeni erotikom, policija je morala da obustavi kampanju.

U jednom od njih muškarac reanimira devojku koja se guši jer joj je ostao komad hrane prilikom jela. On koristi posebnu metodu kako bi ona iskašljala komad koji je doveo do gušenja. Ipak, mora se priznati, u njihova demonstracija metode poznate kao Hajmilov manevar, bila je više nego neprikladna.

Iz policije su se pravdali da nisu znali da su klipovi zapravo bili snimljeni za jednu modnu kuća koja je na taj način reklamirala donji veš.

Ipak, ono što je na kraju ostalo jesu klipovi na Jutjubu. Pogledajte ovaj video, naučite nešto korisno i uživajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA