PAZITE SE: Perverznjak pipa noge ženama u prevozu! (VIDEO)

 
  • 1

Manijaka, koji je dodirivao žene u metrou u Pekingu, nijedna "žrtva" nije primetila. Njegov poduhvat otkriven je nakon što ga je jedan od putnika koji je sedeo nasuprot njega snimio

Manijak sakriven ispod sedišta u metrou u kineskoj prestonici Pekingu hvatao je i dodirivao žene i devojke za noge. Muškarac obučen u plavu trenerku ležao je zavučen ispod sedišta i dodirivao putnice.

Ipak, ono što je najbizarnije u celoj  priči jeste da nijedna od žena nije primetila perverznjaka. Njegov poduhvat otkriven je pošto je jedan od putnika koji je sedeo nasuprot njega snimio njegovo delo.

- Kada je video da ga snimam, zavukao se još više ispod sedišta, ali je nakon nekog vremena ponovo nastavio da izviruje i dodiruje žene - kaže čovek koji je snimio manijaka.

Sudbina perverznjaka, odnosno da li je on uhapšen, još nije poznata. Možda i dalje leži ispod plastičnih sedišta u metrou u Pekingu...

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • zika

    11. decembar 2013 | 23:25

    Pripazice zene:))) Ako budu isle u kini i ako se voze metro'om.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA