NA PRODAJU: 300.000 funti za prodavnicu muzičkih ploča

 
  • 0

Tim Derbišajer (59) se umorio nakon 35 godina kolekcioniranja muzičkih ploča, pa jednu od najstarijih muzičkih prodavnica u Londonu prodaje za 300.000 funti

"On The Beat Records" je jedna od najstarijih prodavnica muzičkih ploča u Londonu, sa velikim izborom fank, soul, pop, rok, džez, bluz muzike,  koja je otvorena 1979. i trenutno traga za novim vlasnikom.

Tim Derbišajer (59), osnivač i trenutni vlasnik ove prodavnice koja poseduje oko 50.000 ploča iz perioda od 1960. do 1980. godine, nada se da će kupac ove prodavnice nastaviti sa radom.

Derbišajer je objasnio da je razlog prodaje njegov umor i da nakon 35 godina provedenih u kolekcioniranju ploča više nije u stanju da vodi prodavnicu, kao i da se boji da će ona propasti ukoliko uskoro ne nađe novog vlasnika.

Zbog toga je ponudio svoju radnju za 300.000 funti na sajtu Ibej, koji predstavlja internacionalnu internet korporaciju gde svako može da ponudi svoj proizvod ili ga stavi na aukciju.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.com)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA