ZA POŽELETI: Vila s aerodromom vredna 48 miliona dolara (FOTO) (VIDEO)

 
  • 3

Milijarderi su se oduvek utrkivali za što većom i lepšom vilom. Kasa de Šenandoa definitivno je najekskluzivnije zdanje koje u Las Vegasu, a i šire možete kupiti, a kuriozitet je što uz kuću budući vlasnik dobija i avion

Bogataši se pri kupovini kuća ne zadovoljavaju bilo kakvim domom, vrlo su zahtevni, pa tako njihove vile poseduju zoo-vrtove, muzeje automobila, bazene, teniske terene, a najnoviji hir je aerodrom umesto parkinga.

Ranč veličine 40 hekatara, koji je nekad pripadao Vejnu Njutnu, američkom pevaču i zabavljaču, poseduje sve od navedenog, a njegova cena na tržištu nekretnina pala je za neverovatnih 22 miliona dolara.

Zapanjujuće imanje smešteno je u blizini Las Vegasa, a prvobitno je bilo procenjeno na 70 miliona dolara, da bi posle samo mesec dana koštalo 48 miliona.

Kasa de Šenandoa, kako je ime ovoj luksuznoj vili, poseduje 16 gostinskih kuća sa kancelarijama, štale za konje, kao i nepregledne pašnjake.

Takođe, velelepno zdanje raspolaže muzejom automobila u kom se iza sedam blindiranih vrata "kriju" eksponati, sobu za zabavu, zelenu sobu, zoološki vrt, jezero sa fontanom i još mnogo toga za pravo uživanje u luksuzu.

Čak i one s najistančanijim ukusom zadovoljiće avion F28 koji, takođe, ulazi u cenu kuće i predstavlja "pravu poslasticu".

Vila je sagrađena 1952. godine, ali stari vlasnik je u njeno renoviranje uložio oko 20 miliona dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Foto: sothebysrealty.com)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Eveline

    4. novembar 2013 | 17:43

    $70M ili € 48M .... €€€€h h€€€€€ h€€€€

  • romanticni zmaj

    5. novembar 2013 | 01:10

    Cena prava sitnia haha

  • Ljubisa Petrovic

    5. novembar 2013 | 16:02

    Na samoj blizini glavnog aerodroma.Nikad ljepse imanje iz pticije perspektive..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA