PREVARIO SVE: Dečak (9) se švercovao na letu za Las Vegas

 
  • 4

Snalažljivi mališan uspeo je da prevari celokupno aerodromsko obezbeđenje u Mineapolisu i da se bez pratnje i karte ukrca u avion i odleti za Las Vegas

Jedan devetogodišnji dečak uspeo je da prevari celokupno aerodromsko obezbeđenje u Mineapolisu i bez pratnje i karte ukrca se u avion i odleti za Las Vegas.

Slučaj se dogodio u nedelju na aerodromu u Mineapolisu, na severu Amerike. Domišljati mališan je odleteo za Las Vegas, bez pratnje i bez karte.

Kako javljaju američki mediji, dečak je zaobišao bez po muke sve kontrolne punktove na aerodromu. Sumnju letačkog osoblja izazvao je tek kada je avion uveliko leteo prema Las Vegasu.

Policija u Mineapolisu je otvorila istragu kako bi saznala iz kojih razloga je dete otputovalo u "grad kocke" i na koji način se neprimećeno ušunjalo u avion, i to bez ikakvog dokumenta i karte.

- Priča ima srećan kraj. Barem je letačko osoblje preduzelo adekvatne mere i dete je bezbedno vraćeno - kazao je Pat Hogan, portparol aerodroma u Mineapolisu.

- Ono što zabrinjava je način na koji je dete uspelo da zaobiđe obezbeđenje i da se ukrca u avion - dodao je on.

Prema izjavama aerodromskih zvaničnika, ovo nije bio njegov prvi nestašluk tog dana. Nekoliko sati pre ukrcavanja u avion, ručao je u restoranu nadomak terminala i otišao ne plativši račun.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Misteriozan fenomen snimljen na nebu, mreže se usijale, evo o čemu se radi: Koliko Sunca vidite?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • A L E K S A N D A R...1980...

    7. oktobar 2013 | 22:56

    Sada je dete a bice ozbiljan prevarant kad stasa...treba misliti o tome?

  • Tja...

    8. oktobar 2013 | 13:08

    To nije siromasno dete koje nikad nije letelo avionom i ceznulo je za tim, jer ono ne bi znalo kako da se ukrca. Ovo je zaista mali prevarant koji je opasan (ne zbog ovog, nego ko zna sta sve moze da uradi) i zato mu treba pojacani nadzor roditelja ili staratelja, a ako oni ne mogu, onda neke zatvorene ustanove.

  • Dada

    9. oktobar 2013 | 06:42

    Rano si počeo, sinko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA