JESTIVA UMETNOST: Venecija od špageta, Kineski zid od ananasa (FOTO)

 
  • 1

Fotografije su delo britanskog umetnika Karla Varnera, koji je, pored Venecije i Kineskog zida, autor i mnogih drugih pejzaža od hrane. Njegovi radovi deo su postavke izložbe koja će se narednog meseca održati u Londonu

Najukusnije fotografje na svetu! Pejzaži Venecije su umetničko delo fotografa iz Britanije Karla Varnera (50), a napravljeni su od testenina i keksa. Pored ukusne Venecije od koje će vam poći "voda na usta", Varner je autor i velikog broja drugih ukusnih dela nastalih od najrazličitijih kombinacija hrane.

Među njegovim radovima su i pejzaži Londona, Švajcarske, hramova drevnih Maja, tu je i Kineski zid od ananasa, dvorac Tadž Mahal od luka i mnoge druge znamenitosti. Njegova dela biće prikazana na izložbi koja spaja umetnost i hranu, a koja će biti organizovana narednog meseca u Londonu.

- Oduvek sam uživao u radu u studiju, ali i napolju, pod prirodnim svetlom. U "Hranljivim pejzažima" sam uspeo da spojim i sudijski i rad i rad na otvorenom. Rezultat svega su ova ukusna dela - kaže Varner.

Pored njegovih radova, posetioci izložbe u Londonu imaće priliku i da dobiju svoj portret na tostu, a za to je zadužen umetnik Dermont Flin.

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA