ODBILA BOGATAŠA: Polio ju je benzinom i zapalio (FOTO)

 
  • 4

Mladu Kineskinju zapalio je školski drug iz bogate porodice i naneo joj opekotine u predelu lica. Dok je vrištala u plamenu, on je mirno stajao i posmatrao je

Zou Jang (17) iz Kine je zadobila užasne opekotine po licu, nakon što ju je polio benzinom i potom zapalio drug iz razreda Tao Rakun (17), jer je sa preziranjem odbila njegovo udvaranje.

Tinejdžerku je zapalio Tao koji je iz bogate porodice s dobrim vezama, kada je rekla "ne" njegovom pozivu za sastanak. Njegovo udvaranje je bilo za Zou arogantno i rekla mu je da je ostavi na miru, nakon čega je postao agresivan i upućivao joj pretnje.

Zabrinuti roditelji su je prebacili u drugu školu, ali je dečak došao do njene kuće i zahtevao da priča s njom, posle čega ju je polio benzinom i zapalio je. Stajao je pored nje dok je vrištala, a njena baka je pokušala da ugasi plamen koji joj je oštetio 30 odsto kože, uglavnom oko glave, vrata i grudi.

Uprkos bolovima, njenim iskušenjima nije došao kraj. Tinejdžerkini roditelji nisu mogli da plaćaju bolničke račune. Dečakovi roditelji, koji su lokalni zvaničnici, prestali su sa uplatom kada je odbila da potpiše izjavu da je sve bila slučajnost.

Izgledalo je da će se Tao izvući sa zločinom, dok otac devojčice nije postavio fotografije ćerke na internet, pre i posle incidenta. Slike su se proširile i zvaničnici su pod pritiskom morali da otvore slučaj. Taovi roditelji su ponovo počeli da plaćaju račune u bolnici i dečak je osuđen na 12 godina zatvora, a izbegao je smrtnu kaznu jer je bio maloletan kada je počinio zločin.

To nije pomoglo devojčici da se izbori s depresijom koju je imala, svaki dan je plakala i nije htela da jede. Posle nekog vremena je pobedila svoje strahove i ponovo krenula redovno da ide na fakultet.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA