MONSTRUOZNO: Tinejdžerke pokušale da spale mačku u mikrotalasnoj (VIDEO)

 
  • 3

U kratkom snimku objavljenom na Jutjubu vidi se kako devojka malenu mačku stavlja u mikrotalasnu, zatvara vrata i uključuje je. Zarobljena životinja iz straha počinje da grebe vrata u očajničkom pokušaju da izađe. Na sreću, mačka je preživela

Brutalno! Dve američke tinejdžerke iz Mejna iživljavale su se na mački tako što su bespomoćnu životinju stavile u mirkotalasnu rernu, koju su potom uključile. Video-snimak torture nad životinjom, koja je čudom preživela, pojavio se najpre na Tviteru, a potom i na Jutjubu. Tinejdžerke stare 15 godina su pod istragom zbog zlostavljanja životinja.

U kratkom snimku vide se kako jedna od devojaka malenu mačku stavlja u mikrotalasnu, zatvara vrata i uključuje je. Zarobljena životinja iz straha počinje da grebe vrata u pokušaju da izađe. Ipak, nedugo zatim druga devojka otvara vrata i oslobađa zarobljenu životinju.

Nakon što je snimak osvanuo na internetu, policija u Mejnu pokrenula je istragu protiv tinejdžerki zbog zlostavljanja životinje.

Osmomesečna mačka je, na sreću, preživela torturu i trenutno je smeštena u jednom azilu za životinje. Radnica azila Lina Mek Gi kaže da se životinja oporavlja.

- Pregledao ju je veterinar. Ona sada jede normalno i izgleda dobro - izjavila je Mek GIjeva.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    11. septembar 2013 | 18:22

    Mladi Monstrumi....u šta li će da izrastu....to ne treba da živi...samo zlo nanosi....kad može životinju,sutra će neko dete tako mučiti...

  • DS

    12. septembar 2013 | 03:46

    Opalio bi ja vama 2-3 vaspitne pa bih vas onda pito dali ce da plaite macke.. Mamu vam americku!

  • Mala od skandala

    13. septembar 2013 | 10:10

    Ludi ameri,sutra ce tako spalit coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA