TRAŽIO BLAGO: Iskopao grobnicu, pronašao dve mumije (FOTO)

 
  • 0

Farmer iz Kine uhapšen je jer je opljačkao grobnicu i pobacao mumije koje je pronašao u njima. Na mestu gde su bila grobna mesta on je hteo da napravi štalu

Kineski farmer Miao Pijang iz grada Džiažunga uhapšen je jer je oskrnavio grobna mesta tako što je iskopao dve mumije i opljačkao njihove grobnice. Pijang je na mestu gde je pronašao leševe hteo da napravi štalu. Ukoliko ga proglase krivim za pljačkanje groba, Pijanga očekuje 10-godišnja zatvorska kazna.

Zlodelo koje je Pijang uradio otkriveno je nekoliko dana nakon što je opljačkao grobove. Naime, on je ostatke tela bacio u lokalni ribnjak. Meštani koji su videli raspale kovčege i leševe u vodi i prijavili su slučaj policiji.

- Prizor je bio kao iz horor filmova, kao da su se mumije vratile da progone svoje mučitelje - pričaju meštani koji su pronašli ostatke.

Pijang je vrlo brzo nakon toga uhapšen. Prema rečima policajaca on je opljačkao grobnice jer je mislio da u njima ima blaga.

- Nakit koji je uzeo sa munija Pijang je podelio sa svojim prijateljima koji su mu pomogli - naveli su iz policije i pokazali su nakit koji je on podelio sa prijateljima.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA