DŽOKER OSMEH: Pomama za bizarnim hirurškim zahvatom (VIDEO)

 
  • 0

- Uglovi usana podignu se nakon operacije i to izgleda vrlo prirodno, iako su okrenuti prema gore dok je lice opušteno, ali kada se osoba nasmeje dobija se širi osmeh - naveo je lekar Kvon Taek Keun, koji obavlja zahvate

Na društvenoj mreži Redit pojavila se fotografija koja prikazuje novi trend u plastičnoj hirurgiji i postala je pravi hit. U pitanju je zasecanje uglova usana, sve popularnije u Aziji, a cilj je da devojke dobiju što širi osmeh nakon intervencije.

Klinika AONE u Južnoj Koreji obavlja spomenuti zahvat, a doktor Kvon Taek Keun, osnivač klinike, zahvat zasecanja uglova usana predstavio je na godišnjem kongresu hirurga 2012. godine, piše "Biznis Insajder".

Uglovi usana podignu se nakon operacije i to izgleda vrlo prirodno, iako su okrenuti prema gore dok je lice opušteno, ali kada se osoba nasmeje dobija se širi osmeh, što je i poenta - navedeno je na stranici na kojoj je Keun objasnio proceduru zahvata.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: ABC.news.go.com)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA