Misteriozno stvorenje pronađeno u Belorusiji (FOTO)

 
 ≫ 
  • 9

Veterinari nemaju predstavu o kojem stvorenju je reč, a lokalni lovci misle se da je čudna kreatura zapravo mutacija nekoliko vrsta - hijene, lisice, rakuna i psa

Radnici na jednoj stočnoj farmi u Belorusiji usmrtili su misterioznu životinju koja je napadala krave i telad, ujedajući ih za noge. Veterinari nemaju predstavu o kojem stvorenju je reč, a lokalni lovci misle se da je čudna kreatura zapravo mutacija nekoliko vrsta − hijene, lisice, rakuna i psa!

Prema rečima lokalaca, pored ubijenog primerka u okolini farme viđena su još dva primerka te nepoznate vrste. Lovci koji su ubili misterioznu životinju vode polemiku o kojoj se vrsti radi. Dok neki smatraju da je reč o mutaciji, glavni veterinar smatra da nije reč ni o kakvoj senzaciji i namerava da spali ubijenu životinju. Prema njegovim rečima, verovatno je reč o rakunolikom psu.

Sličnu nepoznatu vrstu ubili su lovci u Ukrajini ranije ove godine. Dok su meštani gde je usmrćena životinja raspredali priče o tome da je reč o čupakabri, mitskom stvorenju koje sisa krv stoki, veterinari su ustanovili da je reč o rakunolikom psu.

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA