Ujela ga lisica dok je sedeo na wc šolji!

 
  • 1

- Kako je lisica provirila svoj nos kroz vrata ja sam od straha skočio sa wc-šolje. Zatim je otišla u dnevnu sobu gde je zgrabila moju mačku za vrat. Krvi je bilo svuda - prepričava traumatično iskustvo stolar iz Velike Britanije

Stolara iz Velike Britanije Entonija Šofilda (49) ujela je lisica dok je sedeo na wc-šolji! Traumatično iskustvo po stolara dogodilo se u njegovoj kući u Katfordu.

- Kad je lisica provirila svoj nos kroz vrata ja sam od straha skočio sa wc-šolje. Istrčala je iz kupatila i otišla je u dnevnu sobu. Tamo je zgrabila moju mačku za vrat. Krvi je bilo svuda - priča Šofild.

Divlja životinja, koja se u njegovu kuću ušunjala ušavši na zadnja vrata, nanela je povrede i Šofildu i njegovoj mački, ali na sreću, te povrede nisu ozbiljnije.

- Bilo je zastrašujuće. Ima puno lisica u ovom kraju, a svojim komšijama preporučujem da zaključavaju zadnje ulaze na svojim kućama - kaže Šofild.

Inače, stručnjaci za divlje zveri kažu da su se lisice u tom delu Britanije odomaćile u naseljenim krajevima jer ih ljudi često hrane.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA