STAMENI MUŽ: Žena se udala za most!

 
  • 3

Izabranik srca australijanke Džodi Rouz je "Đavolji most" na jugu Francuske. Mlada je bila obučena u belu venčanicu, dok je u ruci nosila bidermajer, a ceremoniji su prisustvovale desetine zvanica

Australijanka Džodi Rouz proteklih 10 godina putovala je svetom i snimala vibracije mostova, stvarajući eksperimentalnu muziku od zvukova. Posvetila im je toliko vremena da je praktično u nekoj vrsti veze sa ovim građevinama, a svoju ljubav je nedavno ozvaničila sa jednim mostom na jugu Francuske.

Kameni "Đavolji most" star je 600 godina, a pruža se iznad vrlo strme klisure Ero, za Džodi je jednostavno "onaj pravi". Nakon što je posetila desetine mostova širom sveta, zbog svog projekta "Pevajući mostovi", odlučila je da baš sa ovim ovekoveči svoju ljubav.

Iako je izabranik njegog srca napravljen od kamena, ona se oseća sigurno pored njega.

- Zbog njega se osećam veoma zaštićeno, on smiruje moju nomadsku prirodu. On je snažan, stabilan, pričvršćen za zemlju, dok sam ja avanturista, uvek na putu. Ja sam mu veoma odana, on je savršen muž, snažan i tih - izjavila je novopečena mlada.

Za svoje neobično venčanje ona je obukla venčanicu, nosila bidermajer, a čak je pripremila i kratku izjavu ljubavi svom voljenom.

Proslavi su prisustvovale desetine ljudi, uključujući i gradonačelnika malog susednog mesta Sen Žan de Fo.

(Telegraf.rs)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA