Izgubila ruke i noge jer je htela lepšu guzu (FOTO)

 
  • 5

Ejpril Mišel Braun (46) želela je da poveća zadnjicu silikonima sa crnog tržišta, zbog kojih su joj amputirane obe noge, ruke i pozadina

Majka dvoje dece želela je da poveća svoju pozadinu, ali je zbog nestručno urađenog zahvata izgubila i ruke i noge, a od smrti ju je delilo samo 24 sata.

Ejpril Mišel Braun (46) iz Los Anđelesa želela je da poveća zadnjicu silikonima sa sivog tržišta, za koje se nakon ubrizgavanja ispostavilo da su sanitarni silikoni za kupatilo.

Zbog ovog poteza nestručnih hirurga Ejpril je izgubila ruke, noge i zadnjicu.

- Platila sam užasno visoku cenu ni za šta i zato ću plaćati do kraja života - rekla je Ejpril, i dodala da sada želi da upozori devojke širom sveta o opasnostima neproverenih informacija.

- Nisam ni pomišljala da sam u opasnosti. Mislila sam da je to bezopasna injekcija koja će mi doneti savršenu zadnjicu. Međutim, silikon koji mi je bio stavljen u stvari je bio onaj koji se koristi za kupatila i zaptivanja - navela je Ejpril.

Majka dvoje dece imala je strašnu alergijsku reakciju na smesu koja joj je ubrizgana.

- Bila sam u tolikoj agoniji da sam želela da umrem, da se oslobodim bolova. Jedini način da preživim bilo je da mi amputiraju udove i pozadinu - navela je Ejpril.

Osobu koja ju je operisala preporučile su joj poznanice koje su i same bile zadovoljne rezultatima. Ejpril ističe da je bila toliko oduševljena njihovom promenom da je odmah poželela da stavi silikone.

Nezadovoljna svojom prirodnom pozadinom ona je platila 750 evra ženi, koja je navodno imala iskustva u medicini,ubrizgavanje dve injekcije silikona.

Lekari su kasnije otkrili industrijski silikon, koji ju je maltene ubio.

Ejpril je problem otkrila tek dve godine nakon ugradnje silikona, kada su delovi njenog tela pocrneli i ogrubeli.

- Znala sam da nešto nije u redu, ali me je stid sprečavao da odem kod lekara - navela je Ejpril. Majka Deni (22) i Kortni (23) ipak je odlučila da se obrati doktorima kad su joj se pojavili i plikovi.

Kada su je videli lekari su rekli da ju je samo 24 sata delilo od smrti. Oni su joj veštački izazvali komu i izveli 27 operacija, a prva je bila amputacija njene zadnjice.

- Pola godine sam bila u bolnici, a kad sam izašla odlučila sam da uradim nešto pozitivno za sebe - rekla je Ejpril, koja je vredno trenirala i uprkos bolovima spremala se za triatlon.

Nakon šest nedelja uspela je da prepešači 5 kilometara, da vozi bicikl 17 i prepliva dužinu od 150 metara.

(M. R. / Izvor: thesun.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milosevac

    29. maj 2013 | 08:59

    Evo su joj noge pored nje...

  • Renato

    29. maj 2013 | 13:46

    nekuzim kako su joj morali ampuirat i ruke zbog dupeta nesto se desilu pri operaciji garant

  • Lidia

    29. maj 2013 | 08:48

    Ja mislim da treba spomenuti da nije amputirana zbog silikona direktno, nego je dobila infekciju u bolnici gde je otisla da izvadi silikon. I zbog te infekcije su joj amputirali noge I ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA