Diler ispisao svoje ime kokainom, slikao se, pa uhapšen zbog fotke! (VIDEO)

 
  • 2

Vejn Braund (31) ušmrkivao je kokain sa svojim drugovima, a onda je odlučio da, zabave radi, karticom u belom prahu ispiše svoj nadimak i sve to zabeleži kamerom – ta odluka mu je promenila život

Zbog jedne fotografije na kojoj se vidi kokainom ispisan nadimak dilera droge uhapšena je čitava banda koja je godinama krijumčarila narkotike iz Holandije u Veliku Britaniju.

Vejn Braund (31) ušmrkivao je kokain sa svojim drugovima, a onda je odlučio da, zabave radi, karticom u belom prahu ispiše svoj nadimak i sve to zabeleži.

Snimak njegovog mobilnog telefona pronašla je policija koja je pokrenula istragu protiv Braunda. Druga fotografija koju su nadležni pronašli pokazuje njegovog saradnika koji melje kanabis u fabrici.

Inkriminišući dokazi pomogli su policajcima da uhapse desetočlanu bandu dilera, koji se terete za uvoz ekstazija, spida, kokaina i kanabisa u vrednosti od 4,5 miliona funti, koju su sakrivali u konzerve sa voćem i tako prenosili preko granice.

Ironično, kriminalci su se hvalili da su neuhvatljivi jer su uvek brisali slike i često menjali telefone.

Kriminalci su bili stacionirani u Ročdejlu, u blizini Mančestera, a drogu su u Britaniju uvozili iz Holandije i prodavali ih bandama u Liverpulu, Lidsu, Londonu i Glazgovu.

Braund je priznao da je snabdevao i švercovao drogu, zbog čega je osuđen na 9 godina zatvora.

Policija je kriminalce uhapsila nakon racije stana u kojem je pronašla velike količine droge, uključujući i kanabis u smoli spakovan u 28 velikih paketa.

Vođa grupe Džejson Stil (45) takođe je priznao dela i osuđen je na 14 godina, jer je i ranije hapšen zbog sličnih zločina.

Ostala šestorica pripadnika bande osuđeni su na kazne zatvora u trajanju od 2 do 14 godina, dok su dvojica holandskih saradnika dobili 8 i 10 godina robije.

Pogledajte video-snimak:

(M. R. / Izvor: Mirror.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA