Ćerka izbacila oca (91) iz kuće koju je on sagradio i u njoj živeo 56 godina (VIDEO)

 
  • 6

Nezahvalna ćerka, bez znanja ostatka familije, u februaru je jednostavno uručila obaveštenje svom starom ocu da se hitno iseli. Uz Džona Džeka Potera (91) stala je jedino njegova unuka, 35-godišnja Džeslin Frejli, koja je na internetu povela kampanju za skupljanje novca ne bi li njen deda otkupio kuću pre 12. maja kada ćerka namerava da ga nasilno iseli

Džon Džek Poter (91), ratni veteran i major, preživeo je najteže borbe u Drugom svetskom ratu, da bi se na koncu života suočio sa onom najtežom - sudskom borbom sa ćerkom Dženis Kotril.

Ona, naime, bez imalo griže savesti, namerava da ga izbaci iz kuće koju je svojim rukama podigao u Ohaju i živeo u njoj čitavih 56 godina!

Nezahvalna ćerka, bez znanja ostatka familije, u februaru je jednostavno uručila obaveštenje svom starom ocu da se hitno iseli.

Uz starca, koji je poslednjih 30 godina živeo kao penzionisani dispečer vozova, stala je jedino njegova unuka, 35-godišnja Dženisina ćerka Džeslin Frejli.

Ona je povela kampanju skupljanja novca na internetu ne bi li njen deda zadržao kuću, jer mu pre svega po prirodnom pravu pripada.

Dženis je došla u situaciju da se "razračuna" sa ocem tako što je nekoliko godina ranije naterala Džona da potpiše papire na osnovu kojih joj daje punomoć nad svojim advokatom u slučaju da se teško razboli.

Nakon što je Džon to učinio, njegova ćerka je tajno izvršila transfer kuće na svoje ime. O tome niko ništa nije znao osim nje, njenog muža i advokata.

Ukoliko ne sakupi neophodan novac, Poter će biti izbačen iz kuće 12. maja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Xena

    16. maj 2013 | 15:23

    Mukica..koja je ovo grehota..

  • Perkonx

    16. maj 2013 | 21:04

    Na lomaču s kučkom!! Kako ti s tvojim roditeljima, tako tvoja deca s tobom jednog dana, niko nije pobegao od kosmičke pravde!

  • ona

    16. maj 2013 | 16:52

    Strasno!! Jadan dekica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA