Žena koju su odgajili majmuni u džungli (VIDEO)

 
  • 4

U svojoj knjizi Marina Čepman otkriva kako ju je kolonija majmuna naučila da preživi kada su je kidnaperi napustili u prašumi nakon otmice koja je pošla naopako

Sada domaćica u Jorkširu, u Engleskoj, žena tvrdi da je, kada je bila dete, provela pet godina u džunglama Kolumbije gde su je odgajili majmuni.

Eksperti nisu uspeli da pronađu bilo kakve dokaze koji upućuju na to da je priča Marine Čepman fantazija, a ona je sada priča prvi put do poslednjeg detalja.

U svojoj knjizi Marina otkriva kako ju je kolonija majmuna naučila kako da preživi kada su je kidnaperi napustili u prašumi nakon otmice koja je pošla naopako.

Imitirala je način ishrane majmuna i njihove krike, a naučila je i da se penje na visoko drveće, mada je spavala u šupljem deblu preko noći. Jednom prilikom joj je majmun koga je zvala Deda, zbog belih tačaka na krznu, izlečio jak bol u stomaku tako što ju je odveo do potoka i pokazao joj da treba da pije iz njega dok ne povrati.

Njena priča, koja podseća na priču o Tarzanu, počinje 50-ih godina, kada je oteta iz svog doma u Kolumbiji sa samo četiri godine.

U svojim memoarima "Devojka bez imena" priseća se momenta kada se probudila u šumi.

- Na nekoliko koraka od mene stajali su majmuni i gledali me. Ubrzo mi je jedan prišao, a ja sam se uplašila i sklupčala. Jednim pokretom ruke me je gurnuo i prevrnula sam se na zemlju. Očekivala sam da će me napasti, ali se vratio u grupu i nastavili su samo da me posmatraju - priča Marina.

Kaže da je uživala u njihovom društvu i da su joj bili "kao porodica", ali takođe je bilo noći kada je satima plakala zbog usamljenosti.

Kasnije su je pronašli lovci, koji su je prodali u prostituciju pre nego što je završila u Engleskoj, gde se udala za crkvenog orguljaša.

Sada ima dvoje dece i tri unučeta, i živi sa svojim mužem Džonom u predgrađu Bredforda. Ona misli da je u pedestim godinama života, ali ne može da bude sigurna jer ne zna kada je tačno rođena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoro

    6. maj 2013 | 22:43

    Kod nas ima mlogo njih koi se ponasaju kao da su pali sa grane.

  • GoranM

    6. maj 2013 | 19:46

    Jos jedna lujka zeljna medijske paznje...

  • Dule

    6. maj 2013 | 18:52

    Da da verovatno su je naucili i da govori i pise.a ha.a mene odgaio King Kong

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA