Gradnja najvećeg broda na svetu za 76 sekundi (VIDEO)

 
  • 0

Na snimku se mogu videti radovi koji su trajali tri meseca, a sastoji se od sklopljenih 50.000 fotografija usnimljenih u tom periodu. Svaki brod iz klase "Triple-E" dugačak je 400 metara i širok 59, i nosivosti koja dostiže neverovatnih 18.000 standardnih transportnih kontejnera

Tajmleps video pred vama prikazuje, prosto i jednostavno, gradnju najvećeg broda na svetu: u pitanju je prvo plovilo korporacije "Maersk Line" u klasi "Triple-E" koje je sagradilo brodogradilište "DSME" u gradu Okpo u Južnoj Koreji.

Na snimku se mogu videti radovi koji su trajali tri meseca, a sastoji se od sklopljenih 50.000 fotografija usnimljenih u tom periodu.

Projekat je proizvod kolaboracije između kanala Diskaveri i kompanije "Maersk", danske firme koja je najveći svetski operator kontejnerskih brodova.

Svaki "Triple-E" brod dugačak je 400 metara i širok 59, i nosivosti koja dostiže neverovatnih 18.000 standardnih transportnih kontejnera.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA