Gosti hotela pili vodu zatrovanu lešom devojke!

 
  • 3

Tokom rutinske provere cisterne za vodu, radnik hotela našao je leš Elize Lem (21). Istražitelji navode da je njeno telo bilo u cisterni od 31. januara, kada je i poslednji put viđena

Kada je radnik hotela "Sesil" u Los Anđelesu otišao da obavi rutinsku proveru cisternu iz koje se objekat snabdeva vodom, naišao je na neprijatno iznenađenje - leš Elize Lem (21). Istražitelji navode da je njeno telo bilo u cisterni od 31. januara, kada je i poslednji put viđena.

Policija istražuje kako je došlo do ovog zločina. U isto vreme Odeljenje za javno zdravlje Los Anđelesa ispituje potencijalno zagađenu vodu koju su konzumirali gosti hotela.

- Voda je imala čudan ukus, ali nikad nismo pomislili da je zagađena nečim, mislili smo da je jednostavno takva - rekla je Sabrina Bau, koja je sa mužem osam dana bila smeštena u hotelu.

- Kad smo saznali šta se dogodilo, osetili smo mučninu u stomaku, najgore nam je što smo pili tu vodu - rekao je Sabrinin muž Majkl.

Voda iz cisterne korišćena je u hotelskom restoranu i u kafeteriji, koji će biti zatvoreni dok se ne izvrši dezinfekcija i sanitetska kontrola. Terens Paul, direktor Odeljenja za zaštitu javnog zdravlja, rekao je da je zagađenje bilo minimalno, jer je cisterna ogromna.

- Naša najveća briga je da li je bilo zagađenja fekalijama zbog leša koji je bio u vodi - rekao je Paul.

Pored misterioznog nestanka devojke, još jedna čudna strana priče jeste da je 11 gostiju odlučilo da ostane u smeštaju uprkos tome što je menadžment želeo da ih prebaci u drugi hotel.

- Oni koji instistiraju da ostanu u hotelu moraće da potpišu da svesno ostaju iako su obavešteni da im zdravlje može biti ugroženo. Njima je obezbeđena flaširana voda - rekao je Paul.

(M. R. / Izvor: CNN)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA